Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΣΗΡΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΒΥΝΤΡΑ - Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΙΝΤΣ

Φρέσκα μεταγραφικά σενάρια προέκυψαν για παίκτες του Παναθηναϊκού! Σύμφωνα με πρόσφατα ιταλικά δημοσιεύματα η Λάτσιο έκανε πρόταση στον Λουκά Βύντρα...
 500.000 ευρώ τον χρόνο για να δεχτεί να φορέσει τη φανέλα της το καλοκαίρι που μας έρχεται, μιας και τότε λήγει το συμβόλαιο του διεθνή έλληνα αμυντικού. Βέβαια όσον αφορά τον Βύντρα, προτεραιότητα του αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνει στους "πράσινους" και μέσα σ' αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση του παίκτη με τη διοίκηση του Τριφυλλιού για να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναφορικά με την περίπτωση Ίβανσιτς - που είναι ακόμη και τώρα δανεικός στη Μάιντς και είχε ακουστεί ότι μπορεί να γυρίσει στον Παναθηναϊκό εξαιτίας της μη καταβολής των 200.000 ευρώ, που προέβλεπε η ρήτρα του Αυστριακού, από τον γερμανκό σύλλογο - αυστριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ότι η Μάιντς πλήρωσε πριν από λίγες μέρες την σχετική ρήτρα στον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι αν και θα μπορούσαν να αρνηθούν, δέχθηκαν τα χρήματα. Το λέμε αυτό γιατί οι Γερμανοί όφειλαν να καταθέσουν αυτό το ποσό στην ελληνική ομάδα από τον Νοέμβριο, κάτι όμως που δεν πραγματοποιήθηκε και σύμφωνα με τους Αυστρικούς συνέβη καθυστερημένα μέσα στον Ιανουάριο. Παρόλ' αυτά ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε τον παίκτη πίσω όπως διακαιούνταν άλλωστε και από τη στιγμή που έστω και τώρα εισέπραξε το ποσό επέτρεψε στον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα και τη Μάιντς.  



sportygossip.gr

Topnews: