Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Το ερωτικό... χατ-τρικ του Μπαλοτέλι!

Η Σόφι Ριντ ξεσπάθωσε μέσω Twitter κατηγορώντας την καλύτερη φιλη της πως κοιμήθηκε με τον συντροφό της Μάριο Μπαλοτέλι. Λίγο αργότερα όμως μία τρίτη ξανθιά εμφανίστηκε μαζί με τον "Σούπερ Μάριο"!

Η αδυναμια του στο "ωραίο φύλο" ήταν γνωστή τοις πάσοι από τον καιρό που έπαιζε στην Ίντερ, και τώρα φαίνεται πως εξασκεί το συγκεκριμένο "
σπορ" με τρομερή επιτυχία και στο "Νησί", με τα τοπικά δημοσιεύματα να τον φέρνουν μάλιστα να έχει πάρε-δώσε με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα!
Όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα "Sun" η... επίσημη σύντροφος του Ιταλού επιθετικου το τελευταίο διάστημα, Σόφι Ριντ (διάσημη από την παρουσία της στο
ριάλιτι "Big Brother 10"), ξεσπάθωσε κατά φίλης της μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter, κατηγορώντας τον ότι της έκλεψε τον Μπαλοτέλι.
"Θέλω να μάθουν όλοι ότι η @FayeEvette είναι μία πουτ... που κοιμήθηκε με τον άνδρα που έβγαινα. Τί ωραία φίλη, καλό 2011! Μερικα άτομα δεν έχουν ντροπή.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι μαλ.... Δεν φταίω εγώ που έχω μία φίλη που δεν λογαριάζει τίποτα και κατεβάζει το παντελόνι της μόλις βλέπει χρήματα", δήλωσε χαρακτηριστικά η Σόφι Ριντ.

Όλα αυτά μάλιστα ενώ η ίδια δήλωνε ενθουσιασμένη που θα περνούσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τη φίλη της στην πόλη του Μάντσεστερ...

Αν θέλει πάντως παρηγοριά η Σόφι Ριντ, τότε μπορεί να την βρει στο γεγονός ότι ο "Σούπερ Μάριο" έμεινε πιστός μόνο για λιγα 24ωρα, καθώς την περασμένη Δευτέρα εθεάθη να οδηγεί το νέο του αμάξι έχοντας δίπλα του μία τρίτη ξανθιά. Τί'χες Μάριο, τι'χα πάντα...
sport24.gr

Topnews: