Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Δύο μήνες έξω ο Νασρί

Εκτός δράσης για οκτώ εβδομάδες ο Γάλλος χαφ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Νιούκαστλ.

Νέο πλήγμα για τους Πολίτες μετά από αυτό με τον Λουν Αγουέρο, αφού ο Σαμίρ Νασρί υπέστη ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Ο 26χρονος χτύπησε μετά από... ψηλό τάκλιν από τον Γιάνγκα Μ' Μπίβα της Νιούκαστλ και υπάρχουν φόβοι να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και να χάσει το Mundial της Βραζιλίας.
«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια και τη στήριξη, νομίζω ότι είναι καλά νέα ότι θα μείνω εκτός για οκτώ εβδομάδες» έγραψε στο twitter ο Νασρί που έχει υποστεί «μερική ρήξη έσω συνδέσμου».

Ο πρώην άσος των Μαρσέιγ και Αρσεναλ τραυματίστηκε από τον συμπατριώτη του στο 75' και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο τεχνικός της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, τόνισε ότι ο Μ' Μπίβα έπρεπε να έχει αποβληθεί. «Είναι πολύ σοβαρό. Ηταν unfair κλωτσιά και ο παίκτης της Νιούκαστλ έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποβλήθηκε».

Από την άλλη, ο προπονητής της Νιούκαστλ, Αλαν Πάρντιου, υπερασπίστηκε τον παίκτη του. «Δεν ήθελε να το κάνει αυτό, μπήκε δυνατά στη φάση. Ελπίζω ο Νασρί να είναι εντάξει».Gazzeta.gr

Topnews: