Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

42χρονη Κυβερνήτρια αποπλανούσε τον εραστή της στα αμπάρια της φρεγάτας!

Ροζ σκάνδαλο στο πολεμικό ναυτικόΣτο σπίτι της επέστρεψε η 42χρονη διοικητής της φρεγάτας HMS Portland, Sarah West μετά από καταγγελίες μέλος του πληρώματος ότι στα αμπάρια της πολεμικής φρεγάτας που διοικούσε στέγαζαν τον "παράνομο" έρωτά τους.
Η 42χρονη ήταν η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης πολεμικού πλοίου και σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα φέρεται να πρωταγωνιστεί σε ερωτικό σκάνδαλο που συγκλονίζει το Βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό.
Σύμφωνα με τη Daily Telegraph, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από καταγγελίες αξιωματούχου ότι διατηρούσε "ανάρμοστη" σχέση με μέλος του πληρώματος.H 42χρονη κατηγορείται για παραβίαση του Κώδικα Κοινωνικής Συμπεριφοράς.
Το σκάνδαλο ξέσπασε από καταγγελίες άλλου αξιωματικού που αποκάλυψε ότι η 42χρονη είχε συνάψει δεσμό με άνδρα του πληρώματος της Φρεγάτας.
Η Κυβερνήτης που είχε αναλάβει τη διοίκηση της φρεγάτας το Μάιο του 2012, είναι διαζευγμένη ενώ ο ερωμένος της είναι παντρεμένος.
Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην "Daily Mirror", έχει παραδεχτεί πως νιώθει περήφανη που είναι η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης.
Υπογράμμισε ωστόσο,ότι η θέση έχει και μειονεκτήματα. "Είμαι χρόνια στη θάλασσα και πιθανότατα γ΄αυτό είμαι μόνη μου. Αλλά κάθε πρόσωπο στο στρατό κάνει θυσίες."
Η 42χρονη γεννήθηκε στο Lincolnshire και σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire πριν από την ένταξή της στη ναυτική Σχολή "Britannia Royal Naval College", το Σεπτέμβριο του 1995.
Σύμφωνα με την "Telegraph", η φρεγάτα "HMS Portland" απέπλευσε από το Plymouth τον Ιανουάριο και είναι στα τελευταία στάδια της επτάμηνης αποστολής της,η οποία περιέλαβε την Ευρώπη, την Αφρική, τη Νότια και τη Βόρεια Αμερική.

Πηγή: news247.gr

Topnews: