Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Έτσι σκέφτεται να τους χωρέσει ο Αντσελότι στη Ρεάλ

Καλές οι μεταγραφές των Κρόος και Χάμες , αλλά την ίδια στιγμή δημιουργούν και «πονοκέφαλο» για το πώς να τους χωρέσει όλους στη Ρεάλ ο Αντσελότι. Και σύμφωνα με τους Ισπανούς υπάρχει ένας τρόπος…Δεν υπάρχει προπονητής που να μην ήθελε στην ομάδα του (ταυτόχρονα) Ρονάλντο, Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκεζ, Κρόος, Μπενζεμά κτλπ. Γι' αυτό και η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε φέτος τον Γερμανό και τον Κολομβιανό.
Την ίδια ώρα, όμως, δημιουργείται και ένα θέμα για το πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί στην ενδεκάδα της βασίλισσας τη νέα χρονιά. Σύμφωνα λοιπόν με την «Fichajes» υπάρχει τρόπος. Με την αλλαγή συστήματος, με μια (ακόμα) πιο επιθετική version της ομάδας, με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ντι Μαρία και με τη... θυσία του Τσάμπι Αλόνσο.
Πάντα βάσει του δημοσιεύματος, ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται να μετατρέψει το 4-3-3 σε 4-2-1-3. Κι αν στην άμυνα δεν υπάρξουν αλλαγές (Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Βαράν και Σέρχιο Ράμος να 'χουν το προβάδισμα), στον άξονα φαίνεται πως θα βρίσκονται (στο «2») οι Μόντριτς και Κρόος (με τον Τσάμπι Αλόνσο να μένει στον πάγκο). Μπροστά τους, το εν λόγω Μέσο τοποθετεί τον Χάμες Ροντρίγκεζ, ενώ η τριπλέτα μπροστά θα αποτελείται απ' τους Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μπέιλ.
Αυτά βέβαια για την ώρα είναι εικασίες, κανείς δεν είναι στο μυαλό του Αντσελότι κι όλα αυτά θα φανούν στην πορεία...

Topnews: