Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Μένει στη Μίλαν ο Μπαλοτέλι

Παρά τα σενάρια ανταλλαγής του Μάριο Μπαλοτέλι με τον Τζόελ Κάμπελ της Άρσεναλ, ο Αντριάνο Γκαλιάνι ξεκαθάρισε ότι ο Ιταλός επιθετικός θα παραμείνει στη Μίλαν.Τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Αγγλία ότι η Άρσεναλ διαπραγματεύεται με τη Μίλαν για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι, δίνοντας χρήματα και ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό.
Ωστόσο, ο Αντριάνο Γκαλιάνι ξεκαθάρισε ότι ο Ιταλός επιθετικός θα παραμείνει στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν. «Θα παραμείνει στη Μίλαν κατά 99,9%. Άλλωστε, δεν έχει εκφράσει κάποια επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο» τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι», που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό. «Όπως πολλοί άλλοι παίκτες, αρέσουν στον προπονητή της ομάδας» ήταν τα λόγια του.
Βέβαια, έστω και με αυτό το 0,01%, καλό είναι να μείνει ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό σε ό,τι αφορά την αποχώρηση του Μπαλοτέλι από τη Μίλαν. Ο Αρσέν Βενγκέρ τον θέλει στην Άρσεναλ και εφόσον οι «κανονιέρηδες» καταθέσουν μια πρόταση που θα ικανοποιεί τόσο την ιταλική ομάδα, όσο και τον παίκτη, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Topnews: