Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Βγενόπουλος:«Την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει για να προχωρήσουμε σε μία νέα εποχή»


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε στον Sentra Fm για την επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη και για την δωρεά του 25% των μετοχών της ΠΑΕ.Ο ίδιος απάντησε ότι την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να προχωρήσουμε σε μία νέα εποχή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος:

«Η επιστολή λέει κάποια πράγματα γενικά. Κι εγώ κι ο Νίκος είμαστε θετικοί. Τηλεφώνησα στον κ. Βαρδινογιάννη κι από Τετάρτη θα μιλήσουμε για να υλοποιήσουμε τον καινούριο σχεδιασμό. Εάν έχουμε αντιληφθεί σωστά την πρότασή του, μπορούμε να μιλάμε για νέα εποχή»

«Για τον κ. Πατέρα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά εμένα με αιφνιδίασε  πρόταση του κ. Βαρδινογιάννη. Πριν από λίγο καιρό είχα χαρακτηριστεί αναξιόπιστος και σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις».

«Μίλησα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ήταν μια πολύ φιλική τηλεφωνική συνομιλία. Εκτός απροόπτου και πάντοτε πρέπει να βάζουμε μια μικρή επιφύλαξη τα μηνύματα είναι θετικά, αλλά μιλάμε για μια καινούρια μέρα στον Παναθηναϊκό σε κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας. Εκ πρώτης όψεως είναι θετικά τα μηνύματα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν μιλήσουμε».

«Δεν μπορώ να ερμηνεύσω πώς την δίνει χωρίς χρήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του ΠΑΟ να πάμε με θετική σκέψη στην συνάντηση. Προέχει το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε κι αν κρύβεται πίσω από την πρόταση θα πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας».

«Εχουμε περάσει μια περίοδο, όπου η επικοινωνία ήταν παραπάνω από την ουσία. Ελπίζω η επιστολή Βαρδινογιάννη να έχει στόχο την ουσία. Αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητα, δεν μιλάμε για θέματα προσωπικά, οικογενειακά κ.τ.λ. Ο,τι έγινε έγινε. Πρέπει να μπούμε όλοι μαζί στη νέα εποχή» , τόνισε.

Topnews: