Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

unibet bonus

Σχετικά με τη UNIBET



Η Unibet ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα, έχει περισσότερους από 3,6
εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 150 χώρες, ενώ κέρδισε το 2008 το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από
το egaming review,το είχε πετύχει ξανά και το 2006. Η Unibet προσφέρει τις υπηρεσίες τις και στα ελληνικά.

50% bonus μέχρι 250€
100€ bonus στο casino

Εγγραφή στη unibet εδώ!

Οδηγίες λήψης Bonus

1.Πάτησε το κατάλληλο link (στο τέλος της σελίδας, στο "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ BONUS"). Το bonus δεν ενεργοποιείται με απευθείας επίσκεψη στη σελίδα, αλλά μόνο αν η εγγραφή γίνει μέσω κάποιου συνδέσμου (link) που οδηγεί στo site της unibet.
2.Όλα τα bonus που αναφέρονται στις σελίδας μας είναι Bonus νέων πελατών. Άρα για να τα λάβεις πρέπει να κάνεις νέα εγγραφή. Απλά πατήστε στο τέλος της σελίδας στο "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ BONUS". Στην σελίδα που θα ανοίξει πατήστε εγγραφή, βάλτε τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε την εγγραφή σας στη unibet. Μετα την πρώτη κατάθεση που θα κάνετε θα διπλασιαστεί αυτόματα η αρχική σας κατάθεση! Τόσο απλά.
Παρακάτω υπάρχουν πληροφορίες για το bonus εγγραφής αλλά και της στοιχηματικής εταιρείας unibet.

Bonus Εγγραφής 50% μέχρι €100

1. Bookmaker Λεπτομέρειες - unibet

Επωνυμία εταιρείας: Unibet Ltd
Ημερομηνία που θα καθορίσει: 1997
 Υποστήριξη Πελατών
Η Unibet δεν προσφέρουν live chat επιλογή σήμερα. Υπάρχει μόνο δυνατότητα επικοινωνίας μαζί τους, μπορείτε να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε ένα email. Μιλώντας για την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους θα πρέπει να πω ότι, δεν είναι τόσο γρήγοροι όσο πολλοί άλλοι bookies. Αλλά επίσης ό, τι έχει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις απαντημένες και βοηθούν πολύ, ειδικά σε αρχάριους.

3. Σχεδιασμός Ιστοσελίδας (lay out) - unibet

Πιθανώς ένα από τα καλύτερα σε διάρθρωση των λογαριασμών. Μεγάλη γραφική παράσταση, γρήγορη φόρτωση, και πιο σημαντικό, όλα είναι τόσο εύκολα να τα βρείτε και να τα ελέγξετε. Μπορείτε να στοιχηματίσετε εξαιρετικά γρήγορα, το ίδιο ισχύει και για τα combos σας, κλπ συστήματα. Γενικά, πολύ όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον.

4. Νέος Λογαριασμός και bonus εγγραφής - unibet

Η Unibet σήμερα προσφέρει ένα bonus 100% με ανώτατο όριο τα 100 ευρώ.

Εγγραφή και bonus εδώ!

5. Πληροφορίες στοιχήματος - unibet

Η Unibet σήμερα προσφέρει δεκαδικές αποδόσεις (European style). Μπορείτε να τοποθετήσετε το online στοίχημα διαδραστική ή μέσω τηλεφώνου.
Η Unibet δέχεται τα εξής νομίσματα: Δολάριο ΗΠΑ, Ευρώ, Στερλίνα, Κορώνα Νορβηγίας, δανική κορώνα, σουηδική κορώνα, ελβετικό φράγκο και τα πολωνικά ζλότυ.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ BONUS

Topnews: