Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Δίνει 80 εκατ. ευρώ για Ντι Μαρία!

Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι ο μεγάλος στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν και όπως αναφέρει η Marca είναι έτοιμη να κάνει πρόταση ύψους 80 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αργεντινό άσο.

Πριν από λίγες ημέρες η Marca είχε αποκαλύψει ότι ο Ντι Μαρία θα μετακομίσει στην Παρί έναντι του ποσού των 65 εκατ.ευρώ, αλλά όπως φαίνεται η γαλλική ομάδα σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει τον ποδοσφαιριστή ετοιμάζεται να προσφέρει 80 εκατ. ευρώ!
Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα τότε θα πρόκειται για την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Ρεάλ η οποία θα έχει βγάλει ήδη τα λεφτά που χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά του Ροντρίγκες από την Μονακό. Με το απίστευτο ποσό των 80 εκατ. ευρώ προσπαθεί η Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει δικό της τον Ντι Μαρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Σύμφωνα με την «Marca», οι Γάλλοι θα καταθέσουν άμεσα πρόταση-«μαμούθ» στους Μαδριλένους για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που θα αγγίξει τα 80 εκατομμύρια ευρώ (όσα έδωσε, περίπου, και η Ρεάλ στην Μονακό για τον Χάμες), προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» της «Βασίλισσας».
Αν ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση τότε θα μιλάμε για την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία των «μερένχες», αφού η προηγούμενη ήταν του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ, έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Topnews: